Jan 27, 2015, 8:30 PM

Сама 

  Poetry » Other
477 0 1

Ще бъде ли някой

с мен щом умирам?

Ще ме гледат ли тъжни очи?

Ще се моли ли някой

да не отивам

към слънчевите ярки лъчи?
Ще бъде ли тишината

прекъсната нежно 

от нечии чисти сълзи?

Ще липсвам ли някому,

питам се, честно..

Ще ми се, но дали?

Най-вероятно сама аз ще бъда,

летейки към светлината.

Каквото и да стане, където и да ида,

сама ще потъна в земята.

 

Сърцето ще замлъкне,

пренаситено от всичко,

само ще се предаде.

Душата ще си тръгне,

ще броди сам-самичка,

докато не намери ново сърце. 

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Доста си чела в това отношение, но аз ти препоръчам само една истинска книга - Библията -в нея ще откриеш отговорите на въпросите си.
    Само, че тук, на земята, ти пожелавам да живееш радостен и достоен живот
    Живей за живота!Бог да те благослови!
Random works
: ??:??