Сама и сърдита
Тя пак е сърдита,
неразбрана от всеки,
била изоставена,
ще се маха навеки...
Един я зарязал -
хванал се с друга,
а следващият имал
любяща съпруга.
Хич не обича
мъже използвачи,
които се правят
на супер свалячи,
а стане ли реч
за дълго обвързване -
любовта им изстива
до пълно замръзване.
Дойде и до гуша
звезди да ù свалят.
Не иска да слуша
как пак се лигавят.
Търси си мъж
да бъде атлет,
на шир и на длъж -
да е с авторитет.
Докато го открие
сама ще седи -
сърдита на всички
ще рони сълзи!
Обади ми се скоро една приятелка, за да поплачела на голямото ми рамо.
То че голямо – голямо е, ама от влагата хванах плексит, но в главата ми се подгониха тези думички и подредих този стих. Май не е много много издържан, но реших да го пусна, за да го видите и вие. Пък може да се намери някой и за нея. Ако стане, то се надявам да почерпи жената.:)))
© Валентин Добрев All rights reserved.