Feb 21, 2017, 3:00 PM

Сами сме си виновни 

  Poetry » Love
419 0 1

Любовта е кадифе,

което топло ни обгръща.

Тя е нежния повик,

който един към друг,

отново ни връща.

Любовта е остър бръснач,

който до смърт ни ранява.

Мъчи ни от сутрин до здрач,

за да няма забрава.

Не знам дали е от болка

или от незнание,

но ние сами се стремим

към това сладко страдание.

© Лиляна Стаматова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Усетих го много близко до себе си. Поздравления!
Random works
: ??:??