Само с теб съм свободен, грешнице!
Само тук и сега - до косите ти,
до очите ти с форма на лешници,
и до летния зной на гърдите ти.
По-прекрасна от нощна измислица,
по-реална от нощно желание...
Явно имам грижовна орисница,
щом не чувствам за миг колебание.
Днес предлагам ти своите грешки -
редом с твоите смело да крачат.
А въздъхне ли вятърът тежко,
аз ще легна със теб пред палача.
© Илиян All rights reserved.
Стегнато, с точните думи, сполучливо навързани!
Хареса ми! Поздравления!