Само аз мога да се ползвам със себе си.
Само аз...
Само аз мога да се разбера или да си объркам света.
Да съм съпричастна с болката или да споделя щастието си.
Да си дам съвет или да се накарам да греша.
Да се нараня или да се развеселя...
Да се изтърпя, проумея и да съм си достатъчна.
Да се съживя или да се умъртвя!
Само аз мога да съм всичко или... нищо.
© Михаела Петрова All rights reserved.