Apr 4, 2018, 11:06 AM

Сàмо 

  Poetry » East forms
844 0 0

ВЪЗКРЕСЕНИЕ

сàмо в България се 

зове ВЕЛИКДЕН

 

ВЕЛИКДЕН дума

българска сàмо е за

ВЪЗКРЕСЕНИЕ

 

...........................................

 

дума ВЕЛИКДЕН

на друг език няма - за

ВЪЗКРЕСЕНИЕ

© Стоян Минев All rights reserved.

The work is a contestant:

Великден »

31 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??