Ако можеха мислите ми да те галят всеотдайно, нежно,
всеки път, когато си поискам,
щяха те да се превърнат , в безкрайни слънчеви лъчи,
и ще живеем само в топли летни дни!
Ако можеше душата ми да те целува,
всеки път, когато си поискам,
би се напоила тя, само в дъх на сладко от смокини!
Ако можеше сърцето ми да ти говори,
всеки път, когато си поискам,
Земята би се наводнила цялата
от океани с моето "Обичам те"!
Ако можех винаги да бъда с теб,
© МИСИЯ All rights reserved.