Разпален огън, в тихата жарава
две устни, пламък в нежната душа,
порой от сълзи, тъжната забрава,
сърце, преливащо в една жена.
Разпятие, несбъдната надежда,
безспорно, грешки колкото си щеш,
една любов потайна, мимолетна,
изгубен поглед в тлеещата свещ.
Един живот, захвърлена монета,
изпита чаша, само бучка лед,
прозрение и болка за утеха,
съдба, крещяща в един куплет.
© Валентин Ангелов All rights reserved.
Поздравления!