Nov 14, 2014, 10:15 PM  

Само дето... 

  Poetry
427 0 0

Много хора

ме раняваха, да знаеш.

Много хора

са си тръгвали от мен.

 

Всеки път

изправях се безмълвна,

силният не можело

да бъде победен.

 

Само дето силният

понякога е слаб.

И търси само някой,

който да остане.

 

Само дето силата

понякога е враг –

и тоя път изправям се…

ти няма да останеш.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??