Децата в парка се прегръщат.
Момиченце са и момче.
Ръчичките един към друг протягат
и слънчевото ги влече.
Децата двете - се прегръщат
неясно, просто, но велико.
Зарядите добри възкръсват -
дребнавото за миг изтрито.
Децата в парка се усещат.
Откриват се един на друг
Любвеобилно се поглеждат
и констатират, че са тук.
Децата били сме и ние.
Далечно вижда ви се, знам.
Детето сетивата крие –
протегната за ближния ни длан.
© Мир All rights reserved.