очи
парят
от сълзи
не искам да плача
те сами
устни
напукани
от тихи молби
и да крещя няма кой да чуе
уви
сърце
свито
със страх тупти
докога ще е само
кажи
само думичка
и ще полети
устните
ще се засмеят
очите
като звезди ще греят
© Ласка Александрова All rights reserved.