Пречупвам на всекидневието сивотата
през призмата на Любовта в Душата си.
Превръща се приказка топла с цветовете на дъгата.
Птици-мечти литват към Слънцето с шарени усмивки и танцуват с Вятъра .
Изпращам към теб мои думи – малки парашути.
Ще ги получиш след няколко минути.
Само две думи... Чу ли ги?
© Ирен All rights reserved.