В някоя приказна вечер,
ако решиш
да се върнеш при мен,
не искам звездите
да гледат
как слагам длан на очите ти,
за да те приспя
и да чуват
какво ти споделям
за моя сън в самота...
Когато заспиш
ще те омая,
ще омагьосам твойта душа
с мъжки дъх
събрал за нея
букетче цветя
от някакъв стих...
Ти само ела...
© Валдемар All rights reserved.