Интимност
Близост
Копнеж
Докосване
В тази луна
има толкова смисъл
Виждам те
И ми е нежно
И ми е както никога
И ми е... танц
соната
и звезди
Трябваш ми
Трябва ми тази луна
и очите ù
нежно големи
в първите часове на двама ни
Преди зората
преди света
Само луна...
8.02.2010.
© Милена Иванова All rights reserved.