Feb 18, 2016, 9:57 PM

Само насън 

  Poetry
269 0 2

 

 

Тръгваш ... и се връщаш.

Разкрач на към вън ...

и обратно - в душата,

онази, твоята, същата,

която единствено насън

можеш да прекрачиш ...

Желязна ризница е тя,

в която си се вдянал

като губерка във зебло ...

пърхаш със закърнелите крилца,

искаш да измамиш своя дявол ...

не, недей!, тяло без душа е гроб ...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??