Oct 9, 2014, 5:24 PM

Само пред теб 

  Poetry » Love
429 0 0

Смяташ ли,

че знаеш всичко,

че само с поглед 

ще ме разчетеш
и само с допир
ще ме разбереш?
Смяташ, но.
... не знаеш нищо!
Аз съм скрита
от всички помни...

Не би могъл
да ме разкодираш,
да чуеш мислите ми.

Не лъжа, не мамя,

просто се крия,

пазя се от света.

Но само пред теб

казвам всичко до края,

без тайна нито една..
Знам, че само пред теб

аз съм успяла

и духом, и тялом

да се отдам..

..само пред теб 

съм истинска зная

и от грешки не ме е срам.

Тук и сега аз си признавам -

пазя те в мойто сърце.

Тук и сега искам да знаеш,

че обич изпитвам към теб.

Но не е любов като всички -

бурна и да боли,

тази просто там в мене гори си

и не оставя следи.

Платонична и лека,

със страст, но не пари,

витае, не пречи така.

Да, пред теб аз една съм..

... истинска ставам.

И това е обич, а не любовта. 

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??