Само ти можеш да ме обичаш така.
Само ти можеш да усетиш нощта.
Само твоята любов е така хубава,
както ти я предлагаш от сутрин до здрач.
Само твоето кафе ухае на целувки,
направено с любов ме кара да се събудя;
само твоята усмивка е така сладка,
че не мога да не я целуна.
Само ти можеш да ме обичаш така,
само на теб позволявам това,
защото само ти можеш да ме обичаш
и само с теб мога да изживея деня.
© Александра Василева All rights reserved.