Apr 9, 2013, 9:42 AM

Само ти 

  Poetry » Love
682 0 2

Когато и да се обадя, ти ще дойдеш...

каквото и да правя, ще си тук,

и да забравя - ще ми го припомниш,

а единственото, че била си с друг

 

се стараеш, тайно, да забравя

и да запомня само твоите очи,

но ако някой ден реша да те оставя,

ще е, за да ми залипсваш отново ти...!

 

Само ти се стараеш да не падна,

докато пада всичко друго

и аз доброволно падам,

само когато ти ме прегърнеш.

И само ти, ако друга ме открадне,

си способна да извършиш чудо,

да ме събудиш преди да пострадам

И при тебе да ме върнеш…!

 

Затова

се стараеш, тайно, да забравя

и да запомня само твоите очи,

но ако някой ден реша да те оставя,

ще е, за да ми залипсваш отново ти...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??