"В началото бе словото..."
Вярвам в доброто начало,
вярвам във днешния ден,
вярвам, че всичко е цяло,
вярвам във Бога свещен.
Господи, Ти си Духът на Вселената,
могъщ, вездесъщ, съзидателен, мъдър
обичаш ни всички без предръсъдъци,
даряваш ни с твойта Вселенска любов.
Намираш си кътче на всеки е сърцето
и там ти засаждаш частичка добро,
а ние избираме дали да се грижим
за туй засадено и ценно дърво.
Дано във сърцето на всеки порасне
окъпано с мъдрост вековно дърво,
дано със смирение духът ни надрасне
омраза, насилие, гордост и зло.
Само Ти, Господи, ме обичаш безусловно!
Благодаря ти, че ми позволи да сънувам!
© Неземна All rights reserved.
Поздрав от мен!