Apr 30, 2008, 1:03 PM

Само тук и сега има смисъл 

  Poetry » Love
1284 0 33

Има толкоз неканена болка...

Има толкоз нечакана смърт...

Всеки миг е подарък... (До колко?)

Всеки миг е посока за път...

 

Непрежалени пият съня ми...

Непрежалени жадни ще сме

някой ден, щом застине дъхът ни...

Някой ден - под земята/ небе...

 

Само тук и сега има смисъл...

Само тук и сега - аз и ти...

Съблечи ме и нищо не питай...

Съблечи ме... Люби... Забрави...

 

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??