Aug 10, 2021, 1:55 AM

Само в сънищата 

  Poetry » Love
450 0 0

Аз казвам, че забравила съм те отдавна

И нежността идваща с твоя глас, 

С прегръдките и ласките, с усещането

Че съм си в нас. 

 

Но в сърцето си аз още се надявам, 

Че не е свършило това между нас.

Тихичко, когато града спи, аз моля се на глас.

 

Моля се да срещна твоя поглед и да кажеш, че всичко било е на шега, 

да ме прегърнеш и да ме отведеш в нашата приказна, вълшебна страна.

 

Но знам, че не мислиш за мен, че това е само мечта. 

И осъзнавам, че само в сънищата ти ще бъдеш до мен, че ще ме водиш към тази вълшебна, измислена страна. 

© Lara Queen All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??