Apr 9, 2023, 9:12 AM

Само за мене нощта 

  Poetry » Love
570 0 0

      

  Само за мене нощта

 

Когато навън пак е тъмно,

пътувам без път, без билет,

сънувам и пролет, и лято,

танцувам пак само със теб.

 

И само за мене нощта

ми шепне далечна и близка,

и само за мен тишина

по нощните улици тича.

 

Не зная дали ще те срещна,

ще бъдеш ли същият ти,

или ще остана далечна,

самотна със всички мечти?

 

И само за мене нощта

рисува сърца в синевата,

простира към тебе ръка,

донесла от мен любовта.

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??