Около теб вселената не се върти,
поверително го казвам – на ухо!
За обратното на бас не се лови,
и ти си от Адамово ребро!
Не изгрява слънцето заради теб,
очите ти не светят през нощта !
Не робувамe на твоя мироглед,
със теб сме равни божии чaда!
Нарцисизъм те измъчва – долових
и явно самочувствие без база!
Щом твоята „прекрасност” ме мори
през задната врата ще си изляза!
© Десислава Вълова All rights reserved.