Feb 20, 2015, 9:13 PM

Самодива 

  Poetry » Love
393 0 1

Слънцето изгрява, нощ чезне -

ден в душата ми ще влезне.

За светлина мечтае и кокиче -

ти, мое хубаво момиче.

 

Ти си роза китна,

в облаците аз ще литна -

ти си тъй красива -

кат принцеса или самодива.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красиво, светло и радостно чувство
    изпълва творбата ти, Вики!
    Поздравление и лека вечер!
Random works
: ??:??