Apr 15, 2008, 7:51 AM

Самопревземане 

  Poetry » Erotic
955 0 4
Полужив съм, полуомагьосан
от красавица с ЕГН, започващо с 8...
След ездата и дива още кръстът ми стене,
а си имам ревнива жена
                               и други проблеми.
Станал кон Троянски, сам във себе си влязох -
миг преди да си тръгне нощта
                                     се предадох.

© Красимир Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??