Пуст без теб домът.
Сам съм аз на път -
сам, като в пустиня безкрайна,
далеч от красотата ти омайна.
Но това ти ли си... не - мираж!
Напразно искам да те видя веднъж, дваж.
Ако заплача, ще се повтори ноевият потоп -
толкова сълзи тая, но на тях - стоп!
© Георги All rights reserved.