САМОТА
Здравей, аз бях те позабравил,
но вижда се, че ти не си,
а Тя не ми отвърна нищо,
усмихна се и ме обви…
Такава си е мълчалива,
понякога е малко зла,
но аз обичам я такава...
любимата ми... Самота…
19:30
03.10.1995
© Манол Манолов All rights reserved.
Интересен стих!
Хареса ми!