May 25, 2011, 10:57 PM

Самота 

  Poetry » Other
688 0 1

Мила моя самота,
приятелка си ми най-добра!
Само ти в трудните моменти
никога не ме оставяш и
само ти не ме предаваш!
Съпътстваш ме по моя
земен път и винаги
успяваш...
все ти надделяваш!
Бориш се ти заедно с
мен и вечно аз съм
в твоя плен.
О, мила ми самота,
знам, сама съм се родила
и сама ще си умра,
но бъди ти малко по-добра
и остави ме поне ден
без теб да живея и
с някой песен да пея!

© Деница Гогова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??