Не искам твоята милостиня.
Тя е изпросена близост.
Аз искам топла сълза.
Изтръгната от дълбоката тайна на душата ти.
Поемам кръста си - отново ще избягаш.
Пак ще съм сама с изгрева.
В мълчанието ще скрия пулсиращата болка.
Не ме разбра. Все така.
Остава празното очакване -
единствен гост с дебнещата самота.
© Сиана Петкова All rights reserved.