Мастило,лист, перо...
и нещо друго!
То другото,
това съм аз...!?
И мойте мисли
гледам аз красиво
със вас да споделя!
Обзема ме от вътре,
чувство тъжно...!
Разкъсан съм от самота.
И не защото сам живея!
Но ми липсва любовта.
Не винаги така било е.
Аз знам...
игра за теб е любовта.
Но както знаеш,
тя за мен е вечността.
Дарявам аз
на теб сърцето.
Което във ръцете
ти тупти.
Защо тогава ти играеш
на ролетка руска
с мойте мечти!
Дълбоко в мен...
Сърцето ми ридае.
Обвило се е в самота.
И тази самота ме кара!?
На листа аз
със вас да споделя!
© Ангел All rights reserved.