Защо си тъжна, Лейди?
Сама във този късен час...
Звездите се оглеждат в тебе, Лейди.
И ти не чуваш моя глас...
Цигарен дим издишваш - облак от обида
за една излъгана любов.
На край света със него бе решила да отидеш.
Ти беше просто дивеч в неговия лов.
Сега за теб без тебе той ще разтръбява,
че си една от многото във мъжкия му свят...
Сърцето може да тупти със обич,
ала не със гавра...
И Ти напускаш този кръговрат.
И вече няма никой да те види, Лейди
- ще скиташ като просякиня във нощта...
Ще минеш всички сенки бледи,
докато срещнеш,
срещнеш
Любовта...
© Кирил Бачев All rights reserved.