Самотен остров чувствам, че съм аз.
До мене нищо не достига.
Ни кораб, ни човешки глас,
дори и птица заблудена.
Изграждам аз спасителната лодка,
с надежда да отплувам към света.
А може би е точно пък това
домът за моята душа.
Обичам тишината, държа на свободата.
Мъчителна понякога е самотата,
но точно тя е път към мъдроста.
© Нели Мирчова All rights reserved.
дори и птица заблудена"
А може би още не е дошло времето, затова не виждаш кораба и не чуваш гласа, ни песента на птиците... Вярвай... и ще видиш, че не си сама на този остров ...