СAМОТЕН СВЕТИ ВАЛЕНТИН
Щом се сля с уискито в мойта чаша,
като празнична заря ледът запука,
а аз, като унил мечок без Маша,
обзет съм от апатия и скука.
Бутилката с напитката прекрасна
отново пак до дъно ще прозира
и заспивайки мечтите си ще просна
съдрани да се веят на простира.
А утрото в мене ще разсее
всякакво съмнение излишно,
че любовта навярно в нас вирее,
заложена в душите генетично.
© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.
Поздрав, Наско!