И тази нощ сама съм аз,
останала без мощ и глас.
И тази нощ там нейде ти
сбъдваш нечии мечти.
Животът може би така реши,
да бъдем надалече аз и ти.
И после пак в далечен час
с друга да те видя аз.
И тогава в мойто сърчице
да забиеш двете си ръце.
И кръвта, която ще тече,
от любовта ти да ме отрече.
Надя
12.12.2003г.
© Надежда Петкова All rights reserved.