Nov 14, 2009, 7:16 PM

Самотникът в мен 

  Poetry » Love
631 0 3

 

Не мога аз да пия,

не мога аз да ям,

когато теб те няма,

аз истински съм сам.

И мъката голяма

в душата ми стои

и въздухът го няма

във моите гърди.

Опитах се да плача,

не мога да се смея,

аз вечно сам си крача

и наум си пея.

Аз вечно сам се мъча

и свикнал съм с това,

но не можах да случа

със моята съдба.

Душата ми раздира се,

топи се в самота,

аз пак съм сам, разбира се,

не мога да заспя.

Моля те аз, Господи, за сетен път

и питам само себе си,

стаен във някой кът.

Само ти ли, Господи, обичаш ме сега,

или любовта я има само в нечии сърца.

Вярата си само пазя,

надеждата е истинска,

но любовта аз малко мразя

и вечно търся я в истина.

© Момчил МАГ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??