Самотно един седи...
на каменен бордюр...
Седи и мисли за нещастия,
като него сам сами...
Ах, колко му е трудно...
Да мечтае за света.
Той е всякакви препятствия.
Желаеш ли - не получавах..
Отблъскваш ли - не отминаваш.
Ах, колко му е трудно
там да си седи,
самотник като него надали
ще се намери,
че и на бордюра да се настани,
до него
сам самотно да виси.
© Ина Стоянова All rights reserved.