Самотност
Душата ми се лута,
не знаейки
кой път да избере,
напред и надзад
в безбрежното бурно море.
Мечти и желания
ме спъват
в живота ми
нов да вървя.
Защо ли душата
самотна се лута в
безкрайността?
Може би защото
е останала без
любовта.
© Кети Иванова All rights reserved.