Самоубийство
Ръката със юмрук ще прегърне пистолета...
В миг куршумът преобърна куп от съдби,
да поправя грешката изпуснах момента,
злото не ще властва само в свои си води.
Не намери утеха душата ми проклета,
не заслужи светлина за утрешни дни.
Изгубих прекалено много по пътя -
няма искрица надежда в очите ми.
Убиец съм според регламента.
Погубих живота си - грях за моите деди.
Спомени минаха като на лента.
Засмукаха локви от кръв родните земи!
© Слав Петров All rights reserved.