Правителството на Бойко, банкянският Нарцис,
подиграваше се със "феодалните старци",
а сега изведнъж за науката се "загрижи".
А шефът на БАН само блюдото му дето не лиже!
Беше той в подкрепа на беленската атомна централа,
а сега зарад властта... абе работа умряла.
Стана той министър образователен,
с лидер за преследване по Кодекса наказателен.
Не сме виждали подобно самоунижение.
Ей такива хора не заслужават уважение!
© Георги All rights reserved.