Dec 14, 2016, 12:11 AM

Самозапалима (Само запали ме!) 

  Poetry
1907 18 27

Не ме превръщай във вода!

Дъждът ме кара да се давя.

От теб до другата вълнá

Ще

ме

изгубиш

във спирала.

 

Сега да съм пожар избрах!

Не

ме

оплитай

във тайфуни!

Ще хвърлиш в моя огън сняг,

когато с капки ме целуваш.

 

Със пръсти търся жарък бряг

и пламък, с който да се слея.

Не ме превръщай във вода!

Аз не потъвам!

                                                                                                                                     Аз             

жи-      

ве-   

я.

 

                                                                                                                                                     

                                                                                                                                                                

© Ралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??