център
много труден за преглъщане
нямам думи за каквото и да Е
в отворени очи
никога не гледай буквите
има риск от загубване
из полета Satin glow
три частици ексфолиант
или просто да изстържеш
гледка от прозорец преди 12
на порции
добре овкусена
изгряла на небосклона звезда
без компания
синя вода
завърти се още още
докрая
светът свъшва там
на края на рамото ти
но това Е история за лягане
златен синджир
и сълзи
в червена пластмасова опаковка
която да ръзкъсаш с Ключ
не гледай буквите
в центъра съм
отрязана с нож посредата
glow
© Зорница Николова All rights reserved.