Ето те.
Там си и махаш ми.
Защо? - няма да ровя.
Аз съм тука изчакала
теб, след твоето "Сбогом".
Ето ме,
Приказна някак си.
Укротена, бяла и нова...
и безвъзвратно изплакала
теб и твоето "Сбогом".
Ето те.
Искаш ме! Чакаш ме -
мене... и мойта отрова.
Аз също махам ти
и ти казвам "Сбогом".
© Лора All rights reserved.