Сбогом, каза му тя,
тръгна си и му обърна гръб...
останал сам пред входната врата,
а очите му навяват скръб.
Сбогом...
дори не каза тя до скоро,
той поиска да я види пак
приел срама си и позора
останал в тъжния сумрак.
Замина си, тя го остави...
макар сърцето му да иска да я върне,
не може ей така да я прежали,
жена която иска да прегърне!