Аз съм просто една вълна...
Изтрих стъпките на твоята тъга
на брега на отчаянието ти...
И сега се отдръпвам
смела
и силна,
за да се върна
в дълбините
на своите мечти...
Аз съм просто една вълна.
Подарих ти бисерните миди на
страстта ми
и водораслите на моята
незрялост...
И сега се отдръпвам
за да ме осъзнаеш и почувстваш,
когато ме няма...
Аз съм просто една вълна.
И ще се върна при теб
след отлива на твойто „не".
© Христина Иванова All rights reserved.