Сбогом и ме обичай
***
Живея...
Издишвам те –
глътка по глътка...
Превръщам се в атом космически,
а всяка надежда покълнала
зазиждам панически в бездната.
Съдбата –
сърдита и сенчеста –
изгризва
последната сигурност,
унило премита хамбарите
и стяга поредната комка...
© Плами All rights reserved.
сърдита и сенчеста –
изгризва
последната сигурност"
Дори и само така е много добро!!!
Поздрави!!!