Mar 21, 2007, 8:49 PM

Сбогом, моя любов 

  Poetry
719 0 2

Сбогом, моя любов! Вярвай ми -
ще те преживея.
Ще спотайвам в мене всеки зов,
защото ме е страх да не изтлея.
Понеже пожарът е голям, но вече с пепел го затрупвам.
Варвам ти, че ще се чувстваш сам, но време е да си отиваш.
Време е да ме обичаш, но вече скришом от света.
Време е да се заричаш, че ще погубиш любовта.
Просто всичко си отива и ти нямш сили да го спреш,
просро днес една любов умира и е време да го разбереш.
Време е за всичко, но за обич късно е.
Да, да, ще ти кажа всичко, не си мисли, че ще се изплъзна.
Нищо няма да ти спестя, истината ще изпея
и както лебед пред смъртта, на умиращата ни любов ще се засмея.

© ТтТтТтТтТ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??