Dec 2, 2009, 12:33 AM

Сбогуване 

  Poetry » Love
671 0 1

 Да се разходим по тесния път,

който води до нашата раздяла,

във ушите ни нека кънтят

песните на лястовица бяла.

 

 

Ще напиша със мойта сълза

името мое в сърцето горещо,

твоето име във  мойта душа

ще ме топли, ще шепне ми нещо.

 

 

Набери ми букет от звезди,

завържи го с целувка последна,

подарявам ти мойте очи

и любовта си ти давам неземна.

 

 

Погали ми ръцете така,

че дълго след теб да ме парят,

обичай ме - да онемее светът,

както аз те обичам, изгарям.

 

 

Прегърни ме и "сбогом" кажи,

пожали ме - не ме разтапяй,

с устни устните докосни,

че кръв от сърцето ми капе!

© Милена Войкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??