Сбогом! Прегърни ме за последно,
знам, че любовта не свършва,
докосни лицето и косите
и изтрий сълзите от очите.
Тази вечер е последна,
далеч ще сме един от друг,
прегърни и целуни ме
и нека да запомним този миг.
И твоите очи блестят.
Сълзи ли виждам в тях?
Не се свени, вдигни глава,
защото любовта ни не е грях.
Не знам дали отново ще те видя,
не знам дали ще чувам твоя глас,
надеждата във мен остава
и знам, че аз не ще да те забравя.
© ПЕНКА КАМБУРОВА All rights reserved.