Момиче ефирно,
устни карминени,
вкус на боровинка...
...
Гларус гнезди,
вълни облизват скалите.
Жажда за лято...
...
Теменужена нощ,
аромат на къпина.
Есенна прегръдка.
...
Лунна пътека,
прегръдки по пясъка.
Сбогуване с лятото.
© Татяна All rights reserved.