Apr 19, 2009, 1:08 PM

Сбъдната мечта 

  Poetry » Other
602 0 1

 

Сбъдната мечта

 

Мартенска милувка

буди пак деня.

Радостна усмивка

светва на лица.

 

Слънцето огрява

планини, поля.

Сбъдва се красива

пролетна мечта.

 

Вяра и надежда

пърхат днес в гърди.

Марта с обич носи

ведри новини.

© Тоди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??